top of page

HOTEL GENERAL PRAGUE - S NAPOLEONEM NA PRAŽSKÝ ANDĚL



Chcete-li si při svém výletu do Prahy dopřát nějaký ten luxus, ale nevíte, který ze široké nabídky pražských hotelů by mohl být ten pravý, pokračujte směle dál ve čtení. Máme pro vás další tip, tentokrát na pětihvězdičkový hotel stojící mezi řekou Vltavou a obchodní zónou Anděl.


Pokud nejste velkými fanoušky moderních, urbanistických hotelů, kde je jeden pokoj jako druhý, mohli byste ocenit tento butikový hotel s historickým nádechem. Hotel General Prague je v provozu od roku 2007 a nabízí 20 unikátně zařízených pokojů různých velikostí. Všechny pokoje včetně koupelen jsou prostorné a pohodlné. Jak už název hotelu napovídá, interiéry pokojů jsou inspirovány slavnými generály a vojevůdci z celého světa a jejich životem, například Napoleonem, Césarem či Albrechtem z Valdštejna.



V hotelu General jsou si dobře vědomi velké konkurence, která je v Praze téměř na každém rohu. O to víc se snaží si své hosty hýčkat a velmi si zakládají na osobním přístupu ke každému z nich. Výhodou je i menší kapacita hotelu, která dává personálu větší prostor vyjít v každém směru svým hostům vstříc a vědí, že i milý úsměv recepční a dobrá rada, kam v Praze vyrazit, pomůže tomu, že se tu budete cítit nadmíru spokojeni.



Hotel Gerenal má svou hotelovou restauraci Viva Victoria, kde nabízejí jak mezinárodní kuchyni, „českou klasiku“ jako je kachna s knedlíkem nebo poctivý guláš, tak i sezónní a speciální nabídky. Posedět můžete také v místní vinárně, kde si můžete vybrat ze široké nabídky z vinného a koktejlového baru. Doma se při snídani často něčím rychle odbydeme, ale na dovolené si chceme dopřát. Proto si zde kromě standardní snídaně můžete objednat i a la carte. To by bylo, aby se vám něčím netrefili do chuti.



Častou slabinou pražských hotelů, obzvlášť těch, které stojí blíže centru, je nedostatek parkovacích míst, ne-li žádná. Pokud přesto upřednostnujete cestování autem, mohlo by se vám parkování na pražských ulicích pěkně prodražit. Hotel General je sice velmi dobře dostupný městskou hromadnou dopravou a pohodlně se odsud dostanete po celé Praze, ale je připraven “ubytovat” i vaše auto na soukromém krytém parkovišti.


General disponuje konferenční místností. Pokud byste chtěli uspořádat oslavu narozenin, svatbu, prezentaci či jakékoliv jiné společenské setkání, jste tu rozhodně vítáni. Historický interiér hotelu může být také inspirativní pro pořádání různých tematických večírků apod. Svůj pobyt v hotelu si můžete také zpříjemnit saunou.



V hotelu se zaměřují na to, abyste “dostali více, než co jste si zaplatili”. Tedy abyste odjížděli s pocitem, že o vás bylo přímo královsky postaráno a opravdu to za to stálo. Vyzkoušejte na vlastní kůži a klidně si tu „zavelte“. V hotelu General budou s ochotou a radostí plnit vaše „rozkazy“ ☺.



Top 3:

- Osobní přístup

- Nad očekávání (dostanete více za méně peněz)

- Dobrá restaurace (nový kuchař)


bottom of page