top of page
O nás

Založení blogu Hotel roku je dalším krůčkem na cestě za naším snem. Za snem, kterým je vytvoření zodpovědné platformy, která má za cíl, významně se podílet na růstu kvality a naplňování potenciálu ubytovacích zařízení v České republice.

Ať už jde o tří či pětihvězdičkové hotely, rodinné podniky či nadnárodní řetězce - všichni mají jedno společné – žijí pouze díky lidem. Lidem, kteří v nich tráví dovolenou, přespávají v nich na obchodních cestách, pořádají konference nebo si užívají romantický víkend ve dvou. Všichni tito lidé tvoří skupinu, díky které ubytovací zařízení „mají proč a především z čeho žít“. A proto si tito lidé, Vaši stávající i potenciální hosté, zaslouží naši maximální pozornost.

Pomáháme hoteliérům oslovit ty klienty, které nezajímá pouhé bodové hodnocení na cestovatelských portálech. Chceme Vám pomoci předat Vaši myšlenku, Vaše nadšení, Vaši lásku k místu, které je Vaší radostí. Blog Hotelu roku nabízí prostor pro všechny hoteliéry, kteří jsou na své "dílo" skutečně pyšní a chtějí se o svou pýchu podělit se všemi, kteří to dokáží ocenit. Jsme si vědomi toho, že dobré jméno je to, co je na světě nejhlasitější. A jsme připraveni Vaše dobré jméno podpořit tím naším. 

bottom of page