S Gastro&Hotel profi revue spolupracujeme již delší dobu a s potěšením vám představíme práci redakčního týmu. Gastro&Hotel profi revue je nejen tištěný, ale i internetový dvouměsíčník ze světa gastronomie, který vyšel poprvé koncem roku 2008.

Tištěná verze časopisu GASTRO&HOTEL profi revue je rovněž distribuována na významných akcích a veletrzích.
Díky elektronické verzi, která je volně ke stažení na portále www.gastroahotel.cz, mají potenciální klienti ke všem prezentacím kdykoliv přístup i v budoucnu.
Nedílnou součástí aktivit GASTRO&HOTEL profi revue se od roku 2013 stala anketa Zlatý kuchař, která se vyhlašuje každý rok. Vzorem byla anketa německého časopisu Der Feinschmecker. Od podobných anket a soutěží se ale zásadním způsobem liší. Především tím, že není laická, nýbrž odborná, a vítěze nevybírá porota složená ze samotných gastronomů, ale osobnosti, které mají největší přehled o současné situaci v české gastronomii: labužníci z řad novinářů a lidé píšící o kulinářství. Osloveno je cca 40 gastronomických odborníků, kteří o jídle a restauracích píší − tedy ne kuchaři, ne manažeři, ne lidi pracující přímo v restauracích nebo v dodavatelských firmách. Každý z nich je požádán, aby sestavil svůj vlastní žebříček deseti nejzajímavějších kuchařů za uplynulý rok. Má být oceněna jejich kreativita, hledání nových cest a řemeslná zručnost. Postupem času narostl počet kategorií, ve kterých se volí. V současnosti je kategorií šest: Zlatý kuchař, Zlatý zahraniční kuchař, Objev roku, Gastronomická síň slávy, Zlatý cukrář a Volba veřejnosti.
V rámci Mezinárodního televizního a rozhlasového festivalu o gastronomii Znojemský hrozen získala GASTRO&HOTEL profi revue třikrát po sobě první cenu v soutěži o nejlepší Gastro časopis. Potvrdilo se, že orientace magazínu na současné gastronomické trendy, ale i pozornost věnovaná regionálním zkušenostem, úrovni grafického zpracování a tisku, ale především důraz na spolupráci se špičkovými autory a odborníky, je správná.
Jak říká redakce: „Chceme být (snad už i jsme) partnerem profesionálů z oboru gastronomie a hotelnictví a chceme být pro ně stálým přínosem, oporou, rádcem a snad i inspirací.“