top of page

HOTEL IBIS PLZEŇ – OVĚŘENÁ KVALITA VE MĚSTĚ PIVA



Někdo dává přednost hotelům na klidných místech, co nejblíž přírodě, bez proudících davů turistů. Někdo chce být naopak co nejvíc „in“ a vyhledává ubytování s co nejlepší dostupností, co nejblíže městu, kde může být za malou chvíli v centru dění. Pro tu druhou skupinu máme dnes tip na hotel z mezinárodního hotelového řetězce Ibis. Nenechte se ale mýlit, i hotel z hotelového skupiny může mít své vlastní kouzlo a jedinečnost a můžou za ním stát lidé, kteří mají chuť poskytnout svým hostům to nejlepší a posouvat se neustále vpřed. Přesně takový je i Hotel ibis Plzeň. 


Tento hotel, stojící v klidné části Plzně již 10 let, nabízí až 130 jednolůžkových či dvoulůžkových pokojů.  O co se tu opravdu starají je kvalita Vašeho spánku. Někteří z nás mohou mít problém usnout i při sebemenším hluku nebo je může rušit světlo lamp z ulice. Proto na pokojích kromě queen size postelí najdete zvukotěsná okna a možnost totálního zatemnění. Ničím nerušený spánek tu tak máte zaručen, ačkoliv se hotel nachází kousek od dálnice. Nutno podotknout, že tímto kouskem není myšlena šňůra aut burácejících za okny hotelu, ale krátká vzdálenost hotelu od sjezdu z dálnice. Nehrozí Vám tudíž dlouhé courání po místních okreskách či tlačení se v přeplněných ulicích města. A v centru Plzně jste do 10 minut.



Každý pokoj má standardně také vlastní vzduchotechniku. Ať jste tedy zvyklí z domova na jakoukoliv pokojovou teplotu, můžete si ji i zde přizpůsobit podle svých představ. Velkou výhodou hotelu je také prostorné parkoviště. To jistě ocení ti z vás, kteří hotel využijí například na svých pracovních cestách a nechtějí po náročném dni trávit čas hledáním parkovacího stání. 


U práce ještě chvíli zůstaneme. Hotel ibis Plzeň může být ideálním místem, pokud plánujete konference, školení, seminář, zkrátka jakoukoliv pracovní i jinou společenskou událost. Hotel nabízí kompletní vybavení pro konference, vlastní coffee breaky a k dispozici jsou pro vás i kanceláře. Kapacita je až 60 osob. Budete-li navíc potřebovat aby vaše oblečení na těchto akcích bylo perfektně čisté,, můžete požádat hotelový personál o vyprání a vyžehlení svého oblečení. V hotelu jsou připraveni vyhovět různým individuálním potřebám svých hostů, neváhejte je tedy oslovit s jakýmkoliv dalším přáním. 



Hotelový bar je zde otevřený 24/7, ideální pro noční sovy i ranní ptáčata. Hotel disponuje samozřejmě také svou hotelovou restaurací s kapacitou až 80 míst uvnitř a dalších 70 míst na zahradní terase. Vedle terasy má hotel vlastní minigolf, kterým si můžete zpříjemnit i  čekání na vaši objednávku. V restauraci můžete ochutnat mezinárodní i domácí kuchyni či různé sezonní pokrmy. Pro své hosty zde k snídani navíc pečou domácí koláče nebo bábovky. Je třeba zdůraznit, že hotelové restaurace nefungují pouze pro hotelové hosty. Pokud byste nebyli ubytováni, neváhejte a určitě využijte alespoň nabídky jejich skvělé kuchyně. V restauraci vás velmi rádi přivítají a připraví pro vás pokrmy ze stálého menu nebo z pravidelně obměňovaných týdenních “meníček”. My ochutnali kaštanové rizoto a byli jsme velmi spokojení. 



Také rádi spolupracujete, nakupujete a bydlíte tam, kde se na ohleduplnost k přírodě nezapomíná? My rozhodně! S radostí sledujeme vzrůstající trend hotelů vydávajících se tímto směrem, protože každá kapka se počítá. Proto jsme velmi ocenili ekologický přístup hotelu a snahu o maximální šetrnost. Ať už jsou to bezklecová vejce či jablka od místních farmářů. Hotel ibis Plzeň navíc spolupracuje s celou řadou organizací jako je například Mezigenerační a dobrovolnické centrum Totem a společně připravují v hotelu různé akce třeba pro seniory.



Vydáte-li se poznávat další kousek naší země nebo vás do Plzně zavedou pracovní povinnosti, zkuste Hotel ibis Plzeň, kde se nestarají pouze o blaho svých hostů, ale i o planetu a lidi ve svém okolí. A to je fajn!



TOP 5: 

- Přívětivý personál

- Klid

- Cena vs. standard

- Dopravní dostupnost

- Velká kapacita nad 180 lůžek



bottom of page