top of page

ROMANTIK HOTEL ELEONORA - ROMANTICKÉ POHLAZENÍ PO DUŠI



Jste-li zamilovaní a hledáte romantické místo, kde si odpočinout se svou drahou polovičkou, nemělo by vám uniknout krásné město Tábor. Zde se nachází hotel, který má romantiku už ve svém názvu, a to Romantik hotel Eleonora. My se na návštěvu hotelu vydaly sice pouze v ženském obsazení, naše okouzlení ale nebylo o nic menší. Hotel stojí v klidné části města, obklopen zelení a tichem narušeným pouze šuměním řeky Lužnice, při kterém se musí krásně usínat. Zkrátka pohlazení po duši.



Není tomu tak dávno, co jste hotel mohli najít pod názvem Žižkovy lázně. S ohledem na jedinečnou atmosféru místa, a především nedaleký léčivý pramen sv. Eleonory, zvolili majitelé o něco přiléhavější název.



Hotel je díky svému umístění vyhledávaným místem pro svatební obřady a oslavy, čemuž se rozhodně není co divit. Svatbu zde můžete uspořádat v jakémkoli ročním období a vzhledem k menší velikosti hotelu není problém si zarezervovat hotel celý pro maximální soukromí. V hotelu je k dispozici velký salonek, kde lzeuspořádat také obřad. Budete tak připraveni na všechny rozmary počasí. Zaměstnanci hotelu zajistí vše od obřadu, hostiny, ubytování až po květinovou výzdobu. Zkrátka cokoliv, co budete potřebovat, a ještě s ochotou a s úsměvem na tváři. Na snoubence zde čeká nová březová slavobrána, velká terasa, zahrádka a dostatek prostoru pro všechny jejich blízké. V plánu je stavba nového altánku. O důvod víc, proč uspořádat svatbu právě tady. Jako dárek novomanželé dostanou zdarma noc ve svatebním apartmá, a po roce poukaz na noc zdarma. Skvělá příležitost pro oslavu výročí a připomenutí vašeho velkého dne.



Bohatou nabídku služeb hotelu jistě využijete, i pokud právě neplánujete svatbu. Najdete zde 14 pokojů zaručujících maximální komfort, většinu navíc s uklidňujícím výhledem na řeku. Chystáte-li se do Tábora pracovně, nespornou výhodou bude velké hotelové parkoviště, které vám ušetří hledání místa v centru. Samozřejmostí je wifi připojení. Chcete-li si naopak odpočinout a dohnat spánkový deficit, je hotel Eleonor to pravé místo pro vás. Na ručně vyráběných postelích Aston a se šumící řekou za okny se vyspíte do růžova. Uvolnit se můžete i v infrasauně nebo konopné koupeli. Konopnou kosmetikou se můžete hýčkat i na pokojích nebo si ji zakoupit domů. Do budoucna hotel plánuje další rozšíření wellness služeb.



Když vám po dlouhém spánku vyhládne, není nic lepšího než si dát v hotelu dobrou snídani nabízenou formou švédských stolů. V hotelové restauraci, která je v provozu od pátku do neděle, se můžete skvěle najíst i přes den. V případě, že byste chtěli služeb restaurace využít i v ostatní dny v týdnu, jistě vás nenechají umřít hlady. Menu je sestavené z přírodních surovin bez chemie, tak aby neutrpěla vaše zdravá životospráva. Samozřejmostí je i široká nabídka vegetariánských jídel. Těm, kteří se nebojí trošku „zhřešit“, doporučujeme ochutnat například pečená žebra či domácí lívance. Hotel má vlastní bylinkovou a květinovou zahrádku. Výsledky jejich pěstitelského umu tak můžete ochutnat nejen na svých talířích, ale můžete je také vidět například ve vázičkách na stolech.



Poloha hotelu je opravdu příznivá. Ačkoliv na místě samém budete mít pocit, že jste se ocitli někde na vesnici, do města je to, co by kamenem dohodil a každý si zde najde to své. Nádherné město Tábor přímo svádí k romantickým procházkám uličkami historického centra. Na své si přijdou ale i děti. Už jste navštívili muzeum lega, čokolády nebo místní Zoo?


Můžete ale také zůstat jen v hotelu a v klidu relaxovat. Výhled na řeku bude v každém ročním období jiný a pokaždé krásný. Je-li váš manžel vášnivým rybářem, není nic snazšího než ho spokojeného u řeky sledovat z hotelové terasy s drinkem v ruce. Řeka může posloužit v horkých dnech jako skvělé osvěžení. Pokud ale nepatříte mezi otužilce, stejně jako my, oceníte možná spíše nedalekou půjčovnu lodí. Pro nadšené běžce je zase k dispozici krásná stezka kolem řeky. Ať se po ní vydáte jakýmkoliv tempem, zaručujeme, že se budete do hotelu vracet s klidem na duši.


Přijeďte si sem užít i vy pořádnou romantiku.


TOP 3:

- Klidná oáza obklopená přírodou na dosah města

- Ideální svatební místo

- Osobní přístup a radost z práce


Pro hotel můžete hlasovat zde.

bottom of page