top of page

ZA GOLFEM A DOBRÝM JÍDLEM JEDINĚ NA PARK GOLF DO HRADCE KRÁLOVÉ

Aktualizováno: 11. 9. 2019



Naší další zastávkou na cestách po oblíbených českých hotelech byl Park Golf a Konference Park Hradec Králové. Jako golfem nepolíbené bychom za normálních okolností tento hotel pravděpodobně minuly. Jak jsme však při naší návštěvě zjistily, byla by to velká chyba. Může se zdát, že Park Golf a Konference Park Hradec Králové jsou určeny pouze pro milovníky golfu a pokud zrovna golfu neholdujete, nebudete zde vítáni. Opak je pravdou. Nemusíte se bát přijít posedět se svými přáteli v příjemném prostředí i bez jakýchkoli golfových ambic. Budete se tu cítit více než příjemně, to můžeme z vlastní zkušenosti potvrdit.


Jestliže patříte mezi začínající či profesionální golfisty, bude Park Golf a Konference Park Hradec Králové to pravé místo pro vás. Pod heslem PLAY 9 si zde můžete zahrát golf na devět jamek či si jen procvičit odpaly na jednom z 35 odpališť. Možná se ptáte, proč „jen“ 9 jamek. Důvod je prostý. Neměli jste někdy na golfu pocit, že 18 jamek je zkrátka moc a zabere vám to hodně času? Přesně proto se v poslední době šíří trend polovičního počtu jamek, který je pro lidi přijatelnější, zábavnější a zároveň šetří drahocenný čas. Tímto trendem se řídí i zde. Součástí Park Golfu je též tzv. Indoor Golf, který skvěle odráží realitu, a tak se nemusíte vzdávat svého oblíbeného koníčku ani v zimních měsících. Smutnit nemusí ani ti z vás, kteří s golfem nemají dosavadní zkušenosti. Ujmou se vás profesionální trenéři a vše vás s ochotou a trpělivostí naučí. Že to na Park Golfu žije, potvrzuje fakt, že se zde pravidelně pořádají nejen golfové turnaje, ale též svatby a firemní školení. Jednoznačně nejprestižnějším golfovým kláním se stal Mercedes-Benz After Work Golf Cup, na kterém se můžete po skončení pracovní doby potkat s přáteli, užít si zábavu při golfovém turnaji, a navíc jízdu v prvotřídních vozech značky Mercedes-Benz. Pomyslnou třešničkou na dortu je ambasador celého klání, profesionální americký golfista Rickie Fowler.



Nás jednoznačně uhranula místní gastronomie. Z rozmanitého menu byste ochutnali nejraději vše. Na doporučení jsme si objednaly vepřová líčka s bramborovým pyré a mrkvovým salátem. Naprostá lahoda! Boulím za ušima se zde nevyhnete :). Jestliže pojedete kolem a budete mít chvilku, zastavte se zde na oběd či večeři. Nemůžete šlápnout vedle. Jsme si jisté, že po prvním soustu bude vaše příští volba zcela jasná. Navíc, jídlo si můžete vychutnat na prostorné a vzdušené terase s nádherným výhledem. Co víc si přát?


V hotelové části budovy se můžete ubytovat v prostorných dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky. Na každém z nich můžete nerušeně relaxovat a například sledovat své oblíbené televizní pořady na velké LED televizi. Park Golf a Konference Park Hradec Králové určitě nepatří dle počtu pokojů a celkové velikosti hotelu mezi „masová“ zařízení. Naopak zde jistě oceníte soukromí a klid v moderně a vkusně zařízeném prostředí.



Okolí Hradce Králové zůstává prozatím neobjevenou destinací pro cyklistické výlety. Výběr cyklostezek je opravdu velký a nechybí ani možnost občerstvení po cestě. Dojeďte například na přilehlou rozhlednu Milíř nebo navštivte barokní hospitál Kuks. Přímo ve městě zajděte do Obřího akvária nebo prozkoumejte vesmír v místní hvězdárně a planetáriu.


Velkým snem pana Hlouška – zakladatele resortu – bylo vytvořit místo, kde si lidé budou moci odpočinout, kde se budou cítit příjemně a kam se budou rádi vracet. Dle našeho názoru se tuto vizi daří úspěšně plnit. Držíme Park Golfu i společnosti Konference Park palce do dalšího působení a těšíme se na další příjemné společné setkání!



TOP 3:

- Skvělá gastronomie

- Výuka golfu

- Klidné prostředí na dosah města


Pro hotel můžete hlasovat zde.

bottom of page