top of page

HOTEL 99 - V CHOMUTOVĚ JASNÁ VOLBA

Když se řekne 99, představí si možná někteří z nás Baťovu obchodní strategii cenovek končících devítkou. I řada psychologických testů prokázala, že cenovky, které končí číslicí 9, přitahují naši pozornost více než celá zaokrouhlená čísla a my tak s vnitřním pocitem ušetřených peněz, nakupujeme jako diví. Číslo 99 však nemusí být nutně spojeno jen s tímto obchodním trikem, který na nás nepopiratelně působí.



Ve městě Chomutov najdete Hotel 99. Ten své jméno získal podle počtu lůžek, kterými disponoval v době své výstavby. Od té doby se hotel značně rozrostl a v 60 pokojích tu najdete celkem 150 postelí. Své jméno si však hotel ponechal ☺.



Vybrat si zde můžete ze standardních pokojů, pokojů de luxe o rozloze až 60 m2 nebo se ubytovat v jednom z apartmánů, které mají samostatnou ložnici, obývací pokoj, kuchyňku i soukromou terasu. Všechny možnosti ubytování jsou opravdu prostorné. Pokud vás tedy do Chomutova zavedou třeba pracovní povinnosti, jak to u řady klientů tohoto hotelu bývá a budete nuceni strávit zde delší dobu, jistě oceníte, že se nemusíte každý večer vracet do malé špeluňky, ale můžete být ubytovaní ve vzdušných a vkusně zařízených prostorech. Všechny pokoje jsou navíc laděny do šedivé a pozitivní žluté barvy, doplněné moderním dřevěným nábytkem. Hotel bezpochyby splňuje 4hvězdičkový standard a my se nedivíme, že je velmi oblíbeným cílem jak zaměstnanců firem z blízkého okolí, tak řady cizinců ze všech koutů světa. Nejen business klientela, která tvoří značnou část obsazenosti Hotelu 99, může navíc využít zasedací místnost až pro 20 lidí nebo malé zázemí vhodné pro soukromé schůzky pro 4 osoby. V případě potřeby větších prostor, například pro konferenci či prezentaci, vám v hotelu ochotně pomůžou zajistit pronájem v místním divadle. Hotel je také připraven na váš příjezd autem, které můžete zaparkovat v podzemní garáži.



Jak se říká - po práci legraci. V případě Hotelu 99 můžete po práci (nebo po náročném výletě) využít hotelové wellness, kde najdete masážní bazén, Kneippův chodník, finskou saunu nebo parní lázeň. Absolvovat můžete také různé druhy masáží nebo vyplavit endorfiny při hodině H.e.a.t.u v hotelovém fitku. Vše je přístupné i veřejnosti.


Patříte-li k těm, kteří si velmi potrpí na krásné a čisté ložní prádlo, jste na správném místě.  Hotel 99 si zakládá na kvalitě a čistotě, čemuž napomáhá i hotelová prádelna, ve které má hotelový personál vše pod kontrolou. Můžete si tak být jistí, že večer budete ulehat do opravdu čistých a voňavých peřin. V případě potřeby zajistí vyčištění i vašeho oblečení, což je obzvlášť pro dlouhodobou klientelu velkým plusem.



Hotel nemá svou vlastní restauraci. Ráno vám však samozřejmě připraví dobrou snídani a případně doporučí dobré podniky v okolí.


Ptáte se, co dá v Chomutově nebo jeho okolí dělat? I nás to zajímalo. Kromě sportovního areálu, místního aqua nebo zooparku, divadla apod. se můžete jít vykoupat do unikátního chomutovského Kamencového jezera. Jasným cílem pro vaše výlety mohou být také nedaleké Krušné hory, kde se zabavíte jak v zimě, tak v létě.



Pokud máte cestu do Chomutova a očekáváte adekvátní kvalitu vašeho kratšího i delšího pobytu, dejte na naše doporučení a ubytujte se v Hotelu 99. Výborná lokalita v centru města, prostorné a moderní pokoje i plně vybavené konferenční prostory. Tak na viděnou v Chomutově.


TOP 3:

- Velká kapacita

- Výborná lokalita

- Moderní zařízení



bottom of page