top of page

MATTONI KOKTEJL FESTIVAL

Aktualizováno: 15. 8. 2019

Znáte to, kde to žije, tam je Mattoni. A kde to žije, tam nemůžeme chybět. Především v kombinaci nealkoholických drinků a skvělé hudby. Takže Mattoni Koktejl Festival byla jasná volba.



Slavili jsme první Světový den nealko koktejlů. Všechny #MattoniSignature koktejly byly dokonalým doplňkem skvělých koncertů na Staroměstském náměstí.


Portless, Pavel Calta, Bára Poláková, Sebastian a Chinaski. A vstup zdarma pro všechny. Skvělá show, kterou provázela moderátorka Zorka Hejdová. Velkolepější završení soutěže Mattoni Grand Drink si neumíme představit.


Značka Mattoni již osm let pořádá prestižní soutěž Mattoni Grand Drink. Nejlepší barmani zde rok co rok předvádí své umění. Vítězem letošního ročníku se stal slovenský účastník Tomáš Gyén s drinkem Grand Rituals. Kombinace rakytníku, zázvoru a cascary se dokonale snoubila s českou minerální vodou Mattoni.


A proč právě Mattoni? Je totiž oficiální vodou Mezinárodní barmanské asociace IBA a to díky svým vlastnostem a unikátní chuti, která v koktejlu ideálně nese a maximálně rozvíjí všechny jeho nuance a vůně.


A od tohoto roku vždy třetí červnovou sobotu nealko drinkům „Na zdraví“!



bottom of page