top of page

QUISISANA PALACE, ZDE SE UZDRAVUJE

Aktualizováno: 29. 8. 2019



Příběh jako z pohádky dal vzniknout místu, které svou oduševnělou krásou a dokonalým rodinným přístupem okouzlí každého, kdo mu otevře své srdce. Již 130 let je karlovarský Quisisana Palace zhmotnělým snem, jenž dokonale reprezentuje význam svého jména. „Zde se uzdravuje“ tak zní překlad názvu nejoblíbenějšího pětihvězdičkového hotelu v Karlovarském kraji. Chcete si připadat jako vzácný host jedné z nejvlivnějších rodin zlaté éry tohoto lázeňského města? Pak jste na správné adrese.


Příběh úspěšného podnikatele z bohaté rodiny, který nechá pro svou vyvolenou vystavět stavbu tak grandiózní, že o jeho lásce k ní nemohlo být nejmenších pochyb. Gesto hodné velkého muže, kterým Anton Pupp, vůdčí osobnost čtvrté generace rodiny Puppů, rozhodně byl. A protože velcí muži potřebují po svém boku dokonalé ženy, své srdce se rozhodl spojit s Marií Mattoni, energickou dívkou z neméně slavného a bohatého karlovarského rodu.


A tak v roce 1887 započala na místě přírodní skalní terasy stavba velkolepého paláce Quisisana, který sloužil jako rodinné sídlo manželů, v němž se s otevřenou náručí vítali významní hosté a rodinní přátelé. Bohatá štuková výzdoba, zrcadla ve zlacených rámech, luxusní nábytek a dokonalý komfort, to je obraz paláce, který i v současnosti okouzluje své hosty svou atmosférou. A nás okouzlil také, stejně jako jeho ředitel Václav Vítek, který je dokonalou tváří i duší Quisisana Palace.


Perfektní servis, rodinný přístup a pocit, že nic není nemožné v Quisisana Palace vnímáte na každém kroku. Do posledního detailu promyšlená citlivá rekonstrukce znovuobjevila lesk a půvab tohoto historického skvostu. Celkem devatenáct luxusních pokojů a apartmánů, prvotřídní gastronomie Café – Restaurant Quisisana a moderní wellness salon každého, po odpočinku toužícího hosta ujistí, že je na správném místě.


Nezáleží na tom, zda-li cestujete s dětmi, jedete si zahrát golf nebo chcete jen ochutnávat léčebné prameny Karlových Varů. V Quisisana Palace zapomenete na všední každodennost a necháte se rozmazlovat přesně tak, jak si to zasloužíte.


Pro hotel můžete hlasovat zde.

bottom of page