top of page

V REVELTON SUITES JAKO DOMA

Aktualizováno: 29. 8. 2019

Chcete využívat všechny výhody hotelového standardu a zároveň si vychutnat velkolepý prostor a rodinnou pohodu? Pak je pro Vás ideální volbou Revelton Suites, vítěz tříhvězdičkové kategorie hotelů Karlovarského kraje.



Osm nadstandardně vybavených moderních apartmánů, ve kterých se budete cítit jako doma. Možná i lépe. Nezaručujeme, že nebudete chtít zůstat navždy…


Dokonalé snídaně, obědy i večeře si můžete dát v Bagel Lounge, který je součástí budovy Revelton Suites. Zaručujeme Vám, že takhle dobré bagely jinde v Karlových Varech nenajdete. Pokud fandíte spíš klasičtějším jídlům, můžete začít den s nadýchanou omeletou, ovesnou kaší nebo třeba jen čerstvým pomerančovým freshem. Vše 100% BIO.



Plně vybavená pracovna nejen pro obchodní cestující nebo třeba skvělý audiosystém, moderní televize Apple TV, výkonné Wi-Fi pro dokonale odpočinkový den s troškou prokrastinace. Nebo můžete jen celý den spát v luxusní posteli velikosti king size. Je to zkrátka na Vás.



Pokud se přece jen rozhodnete vyjít z Vašeho útulného apartmá do víru lázeňského města, můžete se vydat na Kolonádu s Vřídlem, což je přibližně 10 minut pěšky. Do Alžbětiných lázní nabízejících nespočet lázeňských procedur, wellness a bazén je to z Revelton Suites pouhých pět minut.


V případě, že se rozhodnete vydat za krásami Karlových Varů, nezapomeňte se zastavit na recepci. Tým Revelton Suites pro Vás připravil skvělého průvodce, díky kterému se snadno zorientujete nejen na kolonádách, ale objevíte i všechny architektonické skvosty tohoto lázeňského města.


A skvělou zprávu máme i pro milovníky tradičního bylinného likéru. Hned vedle Revelton Suites se nachází muzeum Jana Bechera i s prodejnou a také malý krámek s širokou nabídkou lázeňských oplatků. Už také víte, kde se příště ubytujete?!


Pro hotel můžete hlasovat zde.

bottom of page