top of page

APETIT PIKNIK

Aktualizováno: 15. 8. 2019

Sobota prosluněná teplým červnovým sluncem a vzduch prosycený vůněmi těch nejlahodnějších jídel. To byl v pořadí už osmý Apetit Piknik ve vinohradském parku Grébovka.



Neznáme nikoho, kdo by neznal časopis Apetit. A po letošní zkušenosti na Apetit Pikniku doufáme, že není ani moc lidí, kteří by si nechali ujít tenhle dokonalý gastronomický festival. Protože! Pop – up restaurace, stánky plné dobrot, kulinářské speciality, maloprodejci, workshopy, kuchařské show a opravdu velká a především hodně chutná porce zábavy. To je prostě Apetit Piknik!


Pochutnají si všichni – malí, velcí, klasici i milovníci netradičních chutí. Kvalita vždy zaručena, protože výběr všech prodejců spadá výhradně pod křídla redakce časopisu Apetit. A pochutnali jsme si i my…


Atmosféra byla přátelská a všichni prodejci byli usměvaví a milí. Lidí bylo i letos opravdu hodně, ale Grébovka je tak velká, že mimo hlavní trasy bylo spoustu místa i pro hraní s dětmi.


Na Apetit Pikniku můžete vyzkoušet všechno, o čem slýcháváte při svých gastro toulkách. My jsme si dali třeba zmrzlinu Lunar. A jak vidíte, slavila úspěch.



Jediná nevýhoda Apetit Pikniku je, že prostě nezvládnete ochutnat všechno. A že jsme se opravdu hodně snažili. Takže my máme jasno. Za rok dorazíme zase a vezmeme si s sebou posily.


Jestli se chcete stát součástí Apetit Pikniku, sledujte webové stránky. Registrace prodejců, kulinářů a restaurací bude spuštěna na začátku roku 2019.

Děkujeme redakci časopisu Apetit za krásně prožitý den.



bottom of page